Diensten

Wij van Totaal Timmerwerk bieden een breed scala aan diensten en ontzorgen u door u werk uit handen te nemen. Voor al uw bouwwerkzaamheden hoeft u alleen Totaal Timmerwerk in de arm te nemen: wij verzorgen de rest… totaal!

Onderaan de pagina kunt u direct contact met ons opnemen, of vrijblijvend offerte aanvragen.

Totaal gemak

Totaal Timmerwerk verzorgt nieuwbouw, onderhoud en verbouw van vrijwel alles in en rond uw huis. Veel van de werkzaamheden voeren wij zelf uit, maar waar de hulp van specialisten nodig is kunnen wij gebruik maken van een netwerk aan vertrouwde partners. Dit betreft o.a. loodgieters, elektramonteurs, schilders, stukadoors, dakdekkers of metselaars. Wij blijven in alle gevallen de regie voeren en u heeft dus altijd één aanspreekpunt.

Totale duidelijkheid

Voordat wij van start gaan ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Bij het aannemen van een klus vragen wij nooit vooruitbetaling. Samen met u maken wij een planning voor het verloop van de werkzaamheden. Mocht er onverhoopt extra werkzaamheden nodig zijn, dan overleggen wij dat altijd eerst met u. Tijdens de werkzaamheden houden wij u voortdurend op de hoogte.

Totale service

U kunt Totaal Timmerwerken inschakelen voor:

Nieuwbouw

Nieuwbouw is voor Totaal Timmerwerk gesneden koek. We kunnen advies geven voor een architect en vergunningen; nadat de bouwtekeningen klaar zijn (incl. bestek en constructieberekeningen) kunnen wij nader kennismaken voor overleg en een vrijblijvende offerte. Dit kan naar wens een totaal-offerte zijn, dus inclusief diensten van derden zoals bijv. voor zonnepanelen en warmtepompen.

Verbouw

Totaal timmerwerk levert passende offertes voor verbouwing en of aanbouw. Ook voor nieuwe kozijnen, overkapping en of dakkapel.

Onderhoud

Houdt uw woning of bedrijfspand perfect in orde door tijdig onderhoud te laten plegen door Totaal timmerwerk. Wij kijken hang- en sluitwerk na en passen dit aan, repareren houtrot bij daklijsten en kozijnen, vervangen glas en repareren metselwerk en voegwerk.

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen, of om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Totaal Timmerwerk

Peter Gommers

De Kruiskamp 17
6611 AK Overasselt

06 104 401 74
petergommers
@totaaltimmerwerk.nl